Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stalo se....

Na rybáře zaútočil bobr a přehryzl mu tepnu, muž na místě vykrvácel

Život 60letého Bělorusa stála snaha vyfotit se s bobrem, jehož spatřil cestou za rybolovem u obce Minkovič v brestské oblasti. Bobr na muže zaútočil a přehryzl mu stehenní tepnu. Rybář i přes pomoc jeho dvou kolegů před příjezdem sanitky vykrvácel, uvedla televize SkyNews.

Dvacetileté děvče vytáhlo z vody 55kilové monstrum

Je to úlovek, na který někteří rybáři marně čekají celý život. Odvážná Kirstin Holeová z Velké Británie ulovila ve svých 20 letech tak obrovského sumce, že se stala mezi britskými rybářkami okamžitou rekordmankou. Z vody na břed dostala sumce o hmotnosti 55 kilogramů.

sumik2.jpg

Dvacetiletá Kirstin Holeová měří pouze 157 centimetrů a neváží ani 50 kilogramů. O to úctyhodnější je její úlovek, který měla po vytažení z vody při focení problém udržet.

sumik.jpg

Kirstin zabralo více než hodinu těžké práce, než se jí podařilo dovláčet sumce o délce 213 centimetrů ke břehu. Kapitální úlovek se jí minulý týden povedl na jezerech Oakwood Park v hrabství Norfolk.

Světový rekord kapra opět překonán

Kategorie: Kaprařina

Zase o něco blíže k 40 kg, přesněji 39.67 kg, tolik vážil kapr ulovený na Rainbow Lake ve Francii, lovec Gary Hagues. Tento rybář jej chytil již před rokem, to vážil 37.87 kg.
http://anglingtimes.blogspot.com/2006/12/exclusive-​world-carp-record-video.html

Video z vážení tohoto kapra, diky, Marsipe: www.youtube.com/watch?v=B59iKQSMBOk&eurl= 

 

Rekordní sumec z přehrady Riba-Rojabyl chycen na přehradě Riba-Roja ve Španělsku. Délka 237 cm, váha 110,5 kg!

 sumec-113kg.jpg